Kako da probudite strast u braku?

760

Jedni misle da seksualni život nužno postaje lošiji što smo duže u vezi. Drugi se ne slažu ističući da strast jenjava, ali se može probuditi.

Seksolozi su skloniji da se slože sa drugom grupom i predlažu parovima u braku i dugoj vezi načine da poboljšaju seksualni život.

Samopouzdanje

Za dobar seksualni život neophodno je da se dobro osjećamo u svojoj koži jer tek tada ćemo biti privlačni i drugima. Ako ste pustili stomačić, bacite se na dijetu i vježbanje, obrijte se, promijenite frizuru.

Seks kao prioritet

Ne možete očekivati da imate seks redovno ako su vam prioritet posao i drugari. Logično je da sa povećanjem obaveza, pogotovo dolaskom djece, nećete imati toliko vremena za seks, ali dogovorite se sa partnerkom da se bar jednom nedjeljno nađete na vrućem sastanku.

Radite kućne poslove

Nije novost da je mnogim ženama veoma privlačan muškarac koji radi kućne poslove, na primjer usisava. Kada preuzmete obaveze, partnerka će biti odmornija, posmatraće vas više i biće raspoloženija za seks.

Emotivna povezanost

Mnogi parovi izgube emocionalnu vezu nakon mnogo godina braka i sve se svodi na priču o računima i obavezama. Ali, ako makar jedan sat nedeljno odvojite za razgovar o osjećanjima i vezi, imaćete bolji odnos i seksualni život, uvjeravaju terapeuti.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA