FUDBAL: Zvezda slavila, divljali navijači Novog Pazara

720
Fudbal, Meridijan super liga, sezona 2007/08 Crvena Zvezda Vs. Smederevo Dusan Andjelkovic, left and Petar Kasom Beograd, 10.05.2008. foto: Srdjan Stevanovic

Fudbaleri Crvene zvezde zabilježili su pobjedu u gostima protiv Novog Pazara (4:1). Iako su dobar dio drugog poluvremena igrali sa igračam manje (isključen Predrag Sikimić) to vodeći tim šampionata Srebije nije spriječio da zabilježi pun pogodak u ovom sedmom kolu.

„Crveno-beli“ su poveli u 25. minutu kada je Aleksandar Luković bio precizan sa penala. Još se strasti nisu stišale na stadionu u Novom Pazaru, a gosti su poveli sa 2:0, ovog puta strijelac je bio Petar Orlandić. Ruiz je u samom finšu susreta povećao na 3:0 da bi ne dugo zatim Anid Travančić smanjio na 1:3. U dubokoj sudijskoj nadoknadi vremena Srđan Plavišić je na desnoj strani proigrao Dušana Anđelkovića koji je pogodio za konačan rasplet ovog susreta, 4:1.

Ovaj meč obilježio je incident u 64. minutu. Tada je Predrag Sikimić neoprezno startovao nad golmanom domaćih Mladenom Živkovićem. Tom prilikom kopačkom ga je udario po glavi te je čuvar mreže Novog Pazara prebačen u bolnicu. Poslije toga na terenu su letjele stolice sa svih strana, prekid je trajao deset  minuta i kada se činilo da su strasti smirene, neko od domaćih navijača pogodio je pomoćnog sudiju Đurđevića. Ponovo je nastao prekid, da bi poslije toga utakmica mirno privedena kraju.

S. Babić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA