Fedde le Grand razočarao fanove u Banjaluci

1142

Zvijezda druge večeri ovogodišnjeg Nektar Fresh Wave festivala Fedde le Grand nije mogao da nastupi pored svih napora i organizoatora i njega samog, a oglasio se i njegov menadžment koji je izdao saopštenje:

Nažalost Fedde Le Grand nije bio u mogućnosti da nastupi sinoć na Nektar Fresh Wave festivalu u Banjaluci. On je došao na festival, ali se osjećao veoma loše i kad je trebao da nastupi nije mogao zbog bola u želucu.

Bol u želucu i grčevi u stomaku bili su takvog intenziteta da, uprkos najboljoj volji, nije mogao da nastupi i morao je da se vrati u hotel da se odmori.

Fedde je jako razočaran, jer je profesionalac koji voli svoj posao i jako se veselio svom prvom nastupu u Banjaluci. Došao je na mjesto održavanja festivala, iako se i prije toga osjećao loše, ali, nažalost, njegovo stanje se pogoršalo i doslovno fizički nije bio u stanju da izađe na binu.

Želimo da se izvinimo zbog neugodnosti uzrokovanih ovim nesretnim i nepredviđenih okolnostima i nadamo se da ćete uživati u ostatku festivala. Fedde će se također oglasiti lično u dogledno vrijeme i on se nada da će se vratiti u Banjaluku uskoro.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA