Eksplodirala auto-bomba, povrijeđen vlasnik i dvoje prolaznika (FOTO)

1056

 

Troje ljudi zadobilo je teške i lake povrede nakon aktiviranja bombe ispod automobila u samom centru Niša sinoć oko 2 i 40, saopšteno je iz niške Hitne pomoći.

U Dušanovoj ulici aktivirana je eksplozivna naprava, na licu mjesta intervenisale su tri ekipe koje su prevezle tri povrijeđena pacijenta. Jedan od njih je sa teškim povredama potkoljenice i stopala, dok su dva pacijenta imala lakše povrede stopala i leđa, navodi se u saopštenju Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, bomba je bila postavljena ispod automobila marke “golf” vranjskih registarskih tablica, javio je RTS.

Među povrijeđenima su i prolaznici. Od eksplozije su oštećena vozila i stakla na lokalima u neposrednoj blizini.

Jedan student je u teškom stanju i nalazi se na Grudnoj hirurgiji, još jednom mladiću je amputirana potkoljenica i on se nalazi na Vaskularnoj hirurgiji, dok je djevojci sanirana povreda stopala i ona je puštena na kućno liječenje.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je da su tri ososobe povrijeđene usljed eksplozije koja se sinoć dogodila u tom gradu, a viši javni tužilac se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu teško ubistvo u pokušaju.

– Uviđaj je u toku, a policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem – navodi se u sapštenju Policijske uprave u Nišu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA