Član zemunskog klana uhapšen zbog ubistva u Zvorniku!?

732

Filip Korać, bliski saradnik vođe “Zemunskog klana” Luke Bojovića, uhapšen je sinoć zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom Čede Đokića (60) iz Vlasenice, koji je likvidiran hicem iz snajpera na balkonu svog stana u Zvorniku.

Korać je uhapšen sinoć kada je čamcem ilegalno pokušao da pređe rijeku Drinu u okolini Zvornika. U pokušaju prelaska državne granice zatekli su ga pripadnici Granične policije BiH koji su ga uhapsili i predali MUP-u RS na dalju kriminalističku obradu.

– Riječ je o licu sa bogatom kriminalnom prošlošću koje se ranije dovodilo u vezu sa više mafijaških obračuna, a postoje osnovi sumnje da se može dovesti u vezu i sa ubistvom u Zvorniku. Više informacija biće poznato po okončanju kriminalističke obrade – navode u MUP-u RS.

Čedo Đokić ubijen je u ponedjeljak ujutro dok je pio kafu na balkonu svog stana, na trećem spratu zgrade u ulici Patrijarha Pavla u Zvorniku. Pogođen je jednim hicem iz snajpera, a vjeruje se da je na njega pucano sa magistralnog puta, odnosno sa ugla gradskog stadiona i dvorane u Zvorniku. Ubica je s mjesta zločina pobjegao u automobilu Škoda Felicija koji je pronađen zapaljen u mjestu Papraća kod Šekovića.

O. M.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA