Čavić pozvao Radojičića na TV duel!

862
Prijete im isti lobiji... Igor Radojičić i Dragan Čavić

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke Dragan Čavić pozvao je na TV duel protivkandidata iz redova SNSD-a, Igora Radojičića.

Iz ove stranke su srekli da je Čavić “Dodikovog kandidata” pozvao na suočavanje stavova i argumenata, sa ciljem da se građanima javno pokažu namjere kandidata za gradonačelnika, a odluku o datumu i mjestu održavanja TV duela da prepuštaju SNSD-u.

– Dragan Čavić je takođe ukazao na dosadašnji maćehinski odnos grada prema preduzetnicima, predstavivši podatak da je samo u periodu od 2010. do 2015. godine zatvoreno 1519 preduzeća, kao i da je u ovoj godini, od ukupnog budžeta, samo 800.000 maraka namijenjeno podršci zapošljavanju. Čavić je još jednom naglasio da je zapošljavanje ključni prioritet Banjaluke, te da namjerava u potpunosti da promijeni odnos grada prema politici zapošljavanja i kreiranja radnih mjesta – saopšteno je iz Izbornog štaba Saveza za promjene.

Čavić je, kako se navodi u saopštenju, istakao da njegov protivkandidat to nije u stanju da uradi, jer mora da polaže račune svom stranačkom šefu, umjesto građanima Banjaluke. Iz tog razloga kandidat Milorada Dodika jedini nije potpisao inicijativu o referendumu nakon prve godine mandata, jer se tu upravo radilo o polaganju računa građanima, a ne partijskom šefu.

Igora Radojičića do sada nismo uspjeli da dobijemo na telefon kako bismo dobili odgovor i komentar  na poziv Dragana Čavića.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA