Bjelogrlić otplatio Mandin kredit

2105

Saznanje o kreditnom paklu kroz koji je prolazio poznati glumac Milorad Mandić Manda sa porodicom izazvalo je revolt i gorčinu čitave javnosti, ali brigu da pomogne porodici svog kuma i bliskog prijatelja preuzeo je na sebe takođe veliki srpski glumac Dragan Bjelogrlić.

Upravo je on pokrio Mandin kredit od oko 86.000 evra, piše “Srpski telegraf”.

– Bjela je dokazao da je pravi drug, kum i prijatelj. Od trenutka Mandine smrti, preko sahrane i svega što je uslijedilo pokazao je koliko je veliki čovjek! Nije časio ni časa, a bez velike pompe, i daleko od očiju javnosti, ne želeći da sebi pridaje na važnosti, skinuo je veliku brigu i teret porodici koja je i dalje neutješna zbog odlaska njihovog najbližeg – ispričao je neimenovani izvor blizak Bjelogrliću.

Isti sagovornik otkrio je da se na Bjelino insistiranje da se problem riješi, prijatelji udružili, a da je glumac najzaslužniji za okupljanje donatora i isplaćivanje duga.

Manda je bio jedan od 22.000 građana koji su iste muke mučili zbog kredita u švajcarcima, jer je glavnica i njegovog duga, od početnih 79.000 evra, ubrzo dosegla velikih 86.000 evra.

Koliko težak teret nose ljudi sa istim problemima najbolje dokazuje saznanje da se krediti ovog tipa otplaćuju po 20-30 godina, a da za to vrijeme dužnici isplate i po sedam stanova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA