FK KRUPA: Na redu domaće slavlje

507

Fudbaleri Krupe priželjkuju pobjedu u današnjem meču protiv Radnika, i to bi ujedno bila prva pred domaćim navijačima u šampionatu BiH. Ovakav rasplet najavio je i Slobodan Starčević, šef stručnog štaba premijerligaša iz Krupe na Vrbasu koji sa velikim oprezom kao i optimizom dočekuje megdan sa subotnjim rivalom iz Bijeljine.

– Svjesni smo da je naš protivnik prva dva susreta izgubio, ali to nas neće nimalo zavarati. Rekao sam igračima da moraju maksimalno oprezno ući u ovu utakmicu i samo na takav način možemo zabilježiti drugu pobjedu, ali prvu pred našim simpatizerima i ubijeđen sam da će se to i dogoditi – rekao je kormilar Krupe Slobodan Starčević.

Elvir Koljić je u prva dva meča postigao isto toliko golova. Ovaj mladi i daroviti napadač obećao je da će zatresti mrežu i protiv aktuelnog osvajača Kupa BiH iz Semberije.

– Sve ću učiniti da savladam i golmana Bijeljinaca. Neću biti razočaran ukoliko u tome ne uspijem, a ono što je za mene i moje saigrača najvažnije jeste da zabilježimo novu prvenstvenu pobjedu i siguran sam da ona neće izostati – poručio je Koljić.

Današnja utakmica u Krupi na Vrbasu, između fudbalera Krupe i Radnika igra se sa početkom od 17.30 časova.

S. Babić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA