Predskazanja ruskog astrologa do 2020. godine

606
Do sad nije omanuo: Pavel Globa

Ruski astrolog Pavel Globa prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-ih godina prošlog veka. Tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti, da će u ljeto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi kao i da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Oko 85 odsto njegovih predviđanja se ispunilo! On je još 2009. godine rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

Ali šta je još predvidio?

Ukrajina će se raspasti na tri dijela 2014. godine. U Ukrajini postojati dve defakto nezavisne administracije, zadržavajući formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji. Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu sveta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Umjesto jedne Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, koji će postati naslednik Hanzeatskog saveza. Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez i tako dalje.

Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

“Za dolar će naredne dvije godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vrijeme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lijepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta”, rekao je tada Globa.

NATO blok će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Putin neće vladati dovijeka?

Velike promjene u Rusiji će se, kako on tvrdi, događati od 2014. do 2016. godine. Po njegovim prognozama, svijetu prijete ekonomski i geopolitički potresi do kraja 2020. godine: sve države će preživjeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svjetski lider.

Na kraju 2020. čitavo čovječanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”.

Procjenjujući vjerovatnoću prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, Pavel Globa je rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

– Najvjerovatnije, u julu-avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savjetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramatično će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika.

U 30 postkriznih godina, do 2050, u Rusiji će trajati preporod – vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna nova osoba nazvana “jahač na bijelom konju”. Neće dugo vladati, ali će ostaviti veliki trag u Rusiji.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA