Z.E.T. od Šipova: Festival Z.abave, E.kologije i T.urizma

2318

Festival Z.abave, E.kologije i T.urizma “Z.E.T. od Šipova” održaće se od 15. do 17. jula na jedinstvenoj lokaciji Janjskih otoka u Šipovu.

Cilj „Z.E.T. od Šipova“ festivala je da tokom tri dana u julu obezbijedi najbolju Z.abavu, uživanje u najčistijoj prirodi prave E.kološke zone i najbolje od lokalnog T.urizma u Šipovu za sve posjetioce, muzičare, goste i domaćine.

Z.E.T. od Šipova nije bilo ko – kao dobar i odgovoran domaćin želi da se baš svi osjećaju dobro, nasmijano, da uče nešto novo, da danju uživaju u pogledu na šumu i vodopade, a noću da se prepuste žestokim rifovima iskusnih Psihomodo Pop, Ritam Nereda, Atheist Rap, novih sila Zoster, Ničim Izazvan i Irie FM, domaćih snaga hora Rock Symphony, The Babe Barbarella, Ispad, Tupas Mene, Krugovi u žitu i drugih.

Z.E.T. od Šipova zna koliko toga ima da se vidi, iskusi, proba i osjeti u prirodnoj ljepoti Janjskih otoka i domaće turističke ponude i želi da taj pogled na bezbrojne mogućnosti tog malog mjesta podijeli sa svima, prenosi Mondo portal.

Stanovnicima Šipova i okoline koji već rade na promociji svog potencijala da ugoste i zabave, Z.E.T. od Šipova omogućio je da kroz program dnevnih radionica i predavanja o održivom razvoju lokalne zajednice u skladu s globalnim ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija, čuju i razgovaraju o novim načinima i mogućnostima za poboljšanje turističke ponude, uštedu energije, očuvanje prirode i prilikama za bolji život od rada svog malog preduzetništva.

Izazov Z.E.T.-a od Šipova je da se festival održi baš tamo, između šuma i rijeka, gdje prirodnu idilu ne prekida skoro ništa, a pogotovo rif gitara i žamor gomile.

Janjske otoke su savršene za uživanje, za zabavu i opuštanje jer su ekološki čisto i izvorno okupljalište rekreativaca iz cijele Republike Srpske, BiH i regiona čija priroda buja u punom sjaju i poziva na smijeh, žamor, stvaranje i muziku.

Z.E.T. od Šipova vas poziva da dođete 15. jula i uvjerite se sami da poslije najbolje žurke najbolje ide janjski kajmak za doručak, a poslije doručka ležanje na livadi uz cvrkut ptica i žuborenje vode, da je Šipovo rokerska sredina, da su priroda i društvo skladna kombinacija, posebno kad je u pitanju prelijepa priroda i sjajno društvo.

Sve potrebne informacije o smještaju, ulaznicama i lokaciji možete vidjeti na internet stranici www.zetfest.com.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA