Vlahov smijenjen zbog astrologije

769

Urednik i voditelj Dnevnika 3 na HRT-u Petar Vlahov smijenjen je i dobio je opomenu pred otkaz, jer je u sinoćnjoj emisiji ugostio astrologinju Anđelku Subašić koju je pitao za prognozu raspleta aktualne političke krize, ali i zatražio ocjenu odgovornosti i aktivnosti vodećih hrvatskih političara.

– Obavještavamo Vas kako je kolega Petar Vlahov odlukom urednika na Hrvatskoj radioteleviziji smijenjen s mjesta urednika trećega Dnevnika. Daljnje podatke o radnopravnim odnosima ne možemo iznositi niti ih komentarisati  – saopštili su iz HRT-a.

Vlahov je u Dnevniku 3 u razgovoru s astrologom zatražio njenu ocjenu hoće li Vlada “pasti” u četvrtak, na što je ona odgovorila da se po njenoj procjeni “to neće dogoditi”.

Ona je trebala da predvidi i sudbinu  Tomislava Karamarka za kojeg je rekla da “nije politički mrtav ni u silaznoj putanji” i da ga “Bog, odnosno svemir, čuva od onog što nije sada dobro za njega”.

Subašić je za predsjednika Mosta Božu Petrova rekla je da je u ulozi “grupnog psihoterapeuta i da mu nedostaje hrabrosti i jasnoće u izražavanju”, dok je premijer Tihomir Orešković, prema njenoj ocjeni, “vrlo odgovoran i hrabar, uzima odgovornost na sebe, svjestan da mora ostati čvrst”.

Prema njenoj ocjeni, izrečenoj u večernjem Dnevniku javne nacionalne televizije, predsjednik SDP-a Zoran Milanović u “defanzivnoj je fazi” i shodno planetama, “djeluje uplašeno, povučeno i ne zna kakav bi stav zauzeo”.

Smijenjeni urednik HRT-ovog Dnevnika Petar Vlahov nije želio da koemntariše.

Ag

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA