U pretresu zaplijenjena marihuna, kokain i spid

1559

Rođaci Branislav (56) i Ivan Sliško (27) iz Banjaluke privedeni su preksinoć nakon što je policija u pretresu kuće i automobila, koje su koristili, pronašla i zaplijenila 273 grama marihuane i manju količinu kokaina i sintetičke droge „speed“.

Kako je potvrđeno u policiji, rođake su priveli inspektori za narkotike CJB Banjaluka koji su došli do saznanja da se osumnjičeni dvojac bavio trgovinom narkotika.

– Na osnovu operativnog rada inspektori su došli do saznanja da su B. S. i V. S. počinili krivično djelo neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga – saoštio je CJB Banjaluka.

U saopštenju se navodi da je nakon toga po naredbi banjalučkog Osnovnog suda izvršen pretres kuće, pomoćnih prostorija i pokretne imovine koju osumnjičeni zajedno koriste.

– U pretresu je pronađeno i uz potvrdu oduzeto 273 grama marihuane, 1,29 grama “speeda” i 1,75 grama kokaina, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje. Osumnjičeni su lišeni slobode, a nakon završene kriminalističke obrade uz saglasnost dežurnog okružnog tužioca pušteni su na slobodu. Protiv obojice će biti podnesen izvještaj za počinjena krivična djela – saopštio je CJB Banjaluka.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA