Trebinjski borci osvojili “Biznis ligu” (VIDEO)

777

Sinoć je u Trebinju završena “Biznis liga”, takmičenje u malom fudbalu, gdje je ekipa Gradske boračke organizacije osvojila prvo mjesto.

Ovo je druga godina zaredom kako se ova liga organizuje, a po pokazanim igrama i posjeti, opravdala je svoje postojanje.

Dvanest ekipa je učestovalo u “Biznis Ligi”, da bi sinoć se odigralo finale između Gradske boračke organizacije i trebinjske Vatrogasne jedinice. Utakmica izuzetno zanimljiva i neizvjesna do samog kraja. U posljednjem minutu vatrogasci su izjednačili na 2:2, da bi ipak, boljim izvođenjem penala Boračka organizacija osvojila prvo mjesto.

– Penali su odlučili, imali smo više sreće. Dobra utakmica, divna publika, mogu svima da se zahvalim, rekao je Mišo Milojević, igrač Gradske boračke organizacije.

– Borili smo se koliko smo mogli. Oni imaju iskustvo, mi smo malo mlađi. Penali su odlučili, to je lutrija. Bolji je pobijedio u ovom momentu. Mi smo zadovoljni rezultatom, dogurali smo do finala, sa malom ekipom, mnogo brojnije ekipe i jače su igrale protiv nas, osvojili smo drugo mjesto i zadovoljni smo, dodao je Miodrag Čačić, igrač drugoplasirane ekipe.

Finalna utakmica je bila izuzetno zanimljiva. Podijeljena su dva crvena kartona. Vidjeli smo dosta lijepih akcija, šuteva, ali penal serija je stavila tačku na ovaj turnir.

Mićo Vukanović je jedan od organizatora turnira, ali i nekadašnji igrač malog fudbala.

– Iako se ovdje igra samo za pehar tenzije su bile velike, Boračka organizacija je skup iskusnih igrača koji su igrali dugo godina u Leotaru, na to iskustvo su i pobijedili. Ekipa Vatrogasne jedinice malo je neiskusno igrala u grču. Mislim da je publika mogla da uživa u finalnoj utakmici, rekao je Vukanović.

Organizator ovog turnira je KMF Leotar, koji drugu godinu organizuje ovaj turnir. Pored malog fudbala, posjetioci su mogli pratiti folklor i potezanje konopa. Ova disciplina nema tradiciju u Trebinu, ali organizatori “Biznis lige” planiraju da ona prati naredni turnir iduće godine. Na svakoj utakmici bilo je prisutno preko 600 gledalaca.

Nebojša Kolak

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA