Tajne ruske medicine: Jednostavni lijekovi protiv tumora

653

Evo nekoliko vrlo jednostavnih načina koji mogu pomoći u liječenju kancerogenih oboljenja, uz redovne terapije i konsultacije sa vašim ljekarom.

Sangvinarija

CaptureTo je biljka koja raste u u evropskom dijelu Rusije, Ukrajini, i na Kavkazu, a sadrži alkaloid pod nazivom sangvinarin. On ubija ćelije raka i ne uništava zdrave ćelije.

Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih spoljašnjih oblika raka.

Gljiva čaga

Gljiva čaga
Gljiva čaga

Pokazalo se da čaga menja imunološki sistem i sadrži mnoga antikancerogena svojstva, pa se smatra prirodnim borcem protiv tumora zahvaljujući betulinskoj kiselini, koja sprečava razvoj raka i uništava kancerogene ćelije, pritom ne oštećujući zdrave.

Djeluje protiv raka dojke, jajnika, grlića materice, prostate, pluća, želuca, slezene, mozga i timusa, te leukemije, melanoma i limfoma (u apotekama i prodavnicama zdrave hrane postoje preparati već pripremljeni sa ovom biljkom).

Lan

lanKombinacija lanenog ulja i mladog neiscijeđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje redukuju tumore i obnavljaju zdravlje.

Brokuli

Izdanci brokula u sebi sadrže sulforofane, koji ne samo da ubijaju ćelije raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu, i to za mnoge vrste raka.

Najbolje je uzimati jednom dnevno čašu soka od ove biljke.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA