Sve je spremno za treći OK Fest

1195

Sve je spremno za treće izdanje OK Festa – festivala za mlade koji se održava u čarobnom ambijentu prirode Nacionalnog Parka Sutjeska.

Ova festivalska avantura rezultat je entuzijazma i ljubavi prema prirodnim bogatstvima NP Sutjeska te kao takva, i ove godine, nastavlja svoj život sa jasnim ciljem – „oživjeti“ NP Sutjeska te vratiti mlade generacije iz cijelog regiona u ovaj fantastični prirodni ambijent upravo, dobrim programskim sadržajem i pozitivnom energijom. Ukoliko još niste uplatili vaše mjesto u OK kampu, ne brinite niste zakasnili, mjesta još ima i moći ćete ga uplatiti na licu mjesta po dolasku na Tjentište. OK kamp se otvara u četvrtak 30.06. od 09:00.

Festival se održava 1/2/ 3 jula a i ove godine nastupiće velike regionalne zvijezde:

1. juli: Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach
2. juli: Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori
3. juli: Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox

Naravno kao i uvijek nabolja zabava rezervisana je za OK kamp i OK stage na kojem će nastupiti: ZAA, Dječaci; Artan Lili; Stereo Banana. Nakon završetka programa na main stageu zabava se nastavlja na OK stageu OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

Od ove godine publika na OK Festu moći će se opustiti uz zvuke džeza i klasične muzike ba Relax stageu. Naime, ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju uz 01. juli – Flutete i Libertango, 02. juli Jazz Poesy Cabaret i Bambus, 03. juli Combine Quarteti East Time.

Lovefest i OK Fest nastavljaju zajedničku partnersku saradnju i ove godine, želeći i nastojeći da okupe i ujedine mlade ljude iz cijelog regiona kroz muziku, druženje i kamp. OK Fest i ove godine nastavlja sa partnerskom i prijateljskom saradnjom sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, sa kojima ćemo zajedno tokom OK fest-a, 01/02/03 jula u fantastičnom ambijentu ljetnjeg kina na Tjentištu svim učesnicima omogućiti uživanje u svjetskim, evropskim i regionalnim filmskim ostvarenjima. Zajedničkom saradnjom obogatićemo program cinema zone OK Festa i stvoriti sjajan ugođaj i ambijent za sve ljubitelje filmskog platna.ž

Pridružite nam se ove godine na OK Festu i uživajte tri dana u najboljoj zabavi i još jednoj trodnevnoj OK avanturi!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA