Stiže “Z. E. T. od Šipova”

712

Trodnevni Festival zabave, ekologije i turizma “Z. E. T. od Šipova” biće održan od 15. do 17. jula na jedintvenoj lokaciji na Janjskim otokama u Šipovu. 

Cilj festivala je da tokom tri dana obezbijedi najbolju zabavu, u najčistijoj ekološkoj zoni i ponudi najbolje od lokalnog turizma u Šipovu za muzičare, goste i sve ostale posjetioce, najavili su organizatori.

– “Z.E.T. od Šipova” nije bilo ko! Kao dobar i odgovoran domaćin želi da se baš svi osjećaju dobro, nasmijano, da uče nešto novo, da danju uživaju u pogledu na šumu i vodopade, a noću da se prepuste žestokim rifovima iskusnih Psihomodo Pop, Ritam Nereda, Atheist Rap, novih sila Zoster, Ničim Izazvan i Irie FM, domaćih snaga hora Rock Simphony, The Babe Barbarella, Ispad, Tupas Mene, Krugovi u žitu i drugih – najavili su organizatori.

“Z.E.T. od Šipova” omogućio je da kroz program dnevnih radionica i predavanja o održivom razvoju lokalne zajednice u skladu s globalnim ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija, učesnici čuju i razgovaraju o novim načinima i mogućnostima za poboljšanje turističke ponude, uštedu energije, očuvanje prirode i prilikama za bolji život od rada svog malog preduzetništva.

– Izazov Z.E.T.-a od Šipova je da se festival održi baš tamo, između šuma i rijeka, gdje prirodnu idilu ne prekida skoro ništa, a pogotovo rif gitara i žamor gomile. Janjske otoke su savršene za uživanje, za zabavu i opuštanje jer su ekološki čisto i izvorno okupljalište rekreativaca iz cijele Republike Srpske, BiH i regiona čija priroda buja u punom sjaju i poziva na smijeh, žamor, stvaranje i muziku – kažu organizatori.

Sve potrebne informacije o smještaju, ulaznicama i lokaciji dostupne su na internet stranici www.zetfest.com

Srpskacafe.com

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA