Rudimental predvode Belgrade Beer Fest

571

Ovogodišnji 14. Belgrade Beer Fest, nastupom 17. augusta na beogradskom Ušću, otvoriće svjetska koncertna atrakcija – jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih bendova na planeti – Rudimental.

Ovo će ujedno biti njihov prvi nastup u Beogradu, na kome će Beograđani, ali i posjetioci iz regiona moći besplatno da uživaju.

Producent Belgrade Beer Festa, Beogradska kulturna mreža više od decenije sa velikim uspjehom organizuje najposjećeniji festival u Jugoistočnoj Evropi, objedinjujući želje posjetilaca i svjetske trendove.

– Samo na Belgrade Beer Festu je moguće besplatno slušati koncert svjetskih zvezda kao što je Rudimental. Organizovati ovakav koncert za nas je bio izazov, ali i pomjeranje granica u organizaciji festivala. Već 14. godinu zaredom dajemo značajan doprinos razvoju manifestacionog turizma u Srbiji. Ove godine zbog besplatnog koncerta Rudimentala, ali i koncerata sjajnih bendova sa domaće i regionalne scene tokom svih pet festivalskih dana, očekujemo rekordan broj stranih turista. Zbog fantastične atmosfere koju dožive na našem festivalu, i izvođači i turisti iz Srbije nose univerzalnu poruku – Srbija je gostoprimljiva zemlja, a ljudi željni druženja i interakcije sa svujetom. Vidimo se na Ušću od 17. do 21. avgusta – rekao je Dejan Grastić, jedan od osnivača festivala.

Rudimental u augustu dolazi u Beograd, kao najveća koncertna atrakcija ove sezone u Evropi. U toku ljeta imaju zakazane nastupe i već rasprodate koncerte širom Evrope, a među njima je festival Belgrade Beer Fest jedini u regionu, na kome će nastupiti ovaj svjetski poznati bend.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA