Razbojnici oteli 30.000 KM iz marketa “AS”

631

Banjalučka policija intenzivno traga za dvojicom razbojnika koji su zamaskirani fantomkama i naoružani pištoljima opljačkali 30 000 KM iz marketa “AS” u banjalučkom naselju Starčevica.

Razbojnici su po plijen došli u ponedjeljak naveče, deset minuta prije zatvaranja marketa, u ukradenom “glofu 2”, a policija ga je pronašla malo kasnije zapaljenog u susjednom naselju Rebrovac Proverama je utvrđeno da je „golf“ ranije ukraden.

Pljacka Market AS

Nezvanično, pljačkaši su upali u market, naoružani, i uz prijetnju oržjem radnicu na kasi natjerali da isprazni istu.
– Sve se odigralo za par minuta. U marketu je za vrijeme pljačke bilo mušterija, a nadzorne kamere su sve snimile. Policija je već pregledala snimke koji bi im mogli pomoći u rješavanju ovog razbojništva – saznajemo od izvora bliskih istrazi.

U policiji kažu da su pljačkaši zapalili vozilo iza pilane u naselju Rebrovac i da ih je tamo čekao drugi automobil kojim su dalje pobegli.

Market „As“ je već bio na meti pljačkaša i ranije. Prije nekoliko godina, lopovi su provalili u market i ukrali robu, koju su natovarili u „kedi“ u vlasništvu ovog preduzeća i pobjegli. Nekoliko dana kasnije, istim „kedijem“ su otišli u novu pljačku u banjalučkom naselju Petrićevac. Ni jedna ni druga pljačka nisu rasvijetljene, a u policiji da se radi o istim pljačkašima.

A. Pisarević

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA