Prijedor domaćin 13. radno-sportskih susreta

1153

Na stadionu “Berek” u Prijedoru otvorene su 13. radno-sportske igre radnika vodovoda iz Srpske. Ova manifestacija okupila je 17 ekipa.

Oko 70 radnika vodovoda iz nekoliko gradova Srpske takmičilo se u brojnim sportskim disciplinama. Za njih su ova druženja od velikog značaja, jer se jednom godišnje sastaju, druže, razmjenjuju iskustva.

– Danas smo se takmičili u radnoj disciplini koja se sastoji od montaže dva vodomjera, rekao je Jovan Žižak iz Banjaluke.

– Samo druženje, organizacija, sve je predivno. Bitno je da se odmorimo od naših svakodnevnih aktivnosti, a sve u cilju poboljšanja vodosnabdjevanja, dodala je Stojanka Miljuš iz Prijedora.

Ovo je 13. godina kako se u Srpskoj održavaju radno-sportske igre. Svake godine okupe sve veći broj učesnika.

– Vrlo je važno da se družimo i razmjenjujemo iskustva. Uvijek se nešto novo vidi i sazna, istakao je Vlado Reljić, direktor prijedorskog “Vodovoda”.

Takmičare je obišao i prvi čovjek grada. Marko Pavić ističe da je saradnja grada i lokalnog vodovoda na zavidnom nivou i da je do sada dosta urađeno po pitanju vodovodne infrastrukture.

– Svake godine radimo na poboljšanju snabdjevanja vodom. Ja se nadam da će ovo druženje doprinijeti njihovom zbližavanju i razmjeni iskustava, istakao je Pavić.

Radno – sportske igre okupile su 17 ekipa i oko 70 učesnika iz nekoliko gradova Srpske. Prijedor je treći put domaćih pomenute manifestacije.

Branka Dakić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA