Pomozimo Marku Driniću iz Prijedora (VIDEO)

14949

Osamnaestogodišnji Marko Drinić iz Prijedora obolio je od leukemije i trenutno se nalazi na liječenju na VMA klinici u Beogradu. Pozivom na broj 1416 i vi možete pomoći ovom mladiću da ozdravi.

Marku Driniću neophodna je transplantacija koštane srži i kako bi otišao na liejčenje, potrebno je prikupiti 90 hiljda evra. Porodica Drinić ovaj novac nema i zato mole sve ljude dobre volje da im pomognu koliko mogu. Markova majka Biljana kaže da su za njegovo dosadašnje liječenje posudili ogromna novčana sredstva.

– Mi smo do sada posudili 30 000 evra da bi se uradila pretraga. 20 000 evra košta smao ta vrećića terapije koju će on da primi – rekla je Markova majka Biljana Drinić.

Marku je bolest otkrivena početkom godine, nakon što je kao maturant, primio vakcinu. Do tada, kako kaže njegova majka, nije imao nikakvih zdravstvenih problema.

– U januaru nam je zvanično rečeno da je on dobio tu akutnu leukemiju i prebačen je sa Paprikovca na VMA. On s eveć pet mjeseci liječi. Stanje je, za sada, dobro. Dobro podnosi hemoterapiju.

Svi oni koji žele da pomognu Marku, novac mogu uplatiti na broj žiro – računa ili možete kontaktirati i njegovu majku. Mladiću možete pomoći i pozivom na broj 1416 i na taj način donirati jednu marku za njegoov liječenje.

Branka Dakić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA