Otvorena nova poslovnica Merkur osiguranja

2483

Merkur osiguranje je otvorilo novu poslovnicu u Tržnom centru “Krajina” u Banjaluci. Jedna od vodećih osiguravajućih kuća na prostoru Bosne i Hercegovine unijela je u novi izgled filijale ono što je izdvaja od drugih kuća: pristupačnost i dobre proizvode.

Iako im je u fokusu životno osiguranja, koje je ujedno i slogan ove multinacionalne kompanije “osiguravamo najvrednije, život i zdravlje”,, oni naglašavaju da u ponudi imaju i druge vrste proizvoda.

Sabina Mujanović, predsjednica uprave Merkur BH osiguranja kaže da je Merkur na tržištu pristan više od 200 godina i da njihovi osiguranici prepoznaju tu kompaniju kao pouzdanog partnera u svim životnim situacijama.

– Planiramo da se u budućnosti još više približimo potrebama svojih osiguranika, a posebno na poboljšanju paketa zdravstvenog osiguranja – rekla je ona.

Zoran Stanar, direktor poslovnice u Banjaluci objasnio je istorijal “Merkura” koje je danas najstarije privatno zdravstveno osiguranje.

-“Merkur” je svoje poslovanje počelo davne 1798. godine kao institut za pomoć starim, oboljelim i nezaposlenim licima u Gracu u Austriji. Internacionalna kompanija postali su 1992. godine otvaranjem filijale u Sloveniji, a u BiH su prisutni od 2003. godine – rekao je Stanar.

Novootvorena poslovnica nalazi se na adresi Trg srpskih junaka 3, na parkingu Muzeja savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Korisnici više informacija o aktuelnoj ponudi proizvoda mogu dobiti i na stranici www.merkur.ba.

Srđan Drča/Elta TV

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA