Njujork Tajms: Exit u Top pet muzičkih festivala u svijetu

628

Jedan od najuglednijih svjetskih listova “Njujork Tajms”, najčitaniji časopis u SAD i dobitnik rekordnih 117 Pulicerovih nagrada, objavio je listu najboljih festivala na svijetu, gdje se novosadski “Exit” našao među prvih pet, jednako rangiranih.

ovom najužem izboru našli su se i najveći svjetski festivali, engleski “Glastonbury”, španski “Primera Sound”, japanski “Fuji Rock Festival”, kao i mađarski “Sziget”.

“Njujork Tajms” kao prednost izdvaja koncept “Exit Avanture”, koja se poslije magične tvrđave na obali Dunava seli na Jadransko more.

U opisu preporuke, pored informacija da će na ovogodišnjem “Exit” festivalu nastupiti neka od najvećih zvezda današnjice, uključujući Viz Kalifu, Eli Goulding i Dejvida Getu, “Tajms” navodi da oni koji priželjkuju više provoda bi trebalo da se upute na čuvenu plažu Jaz u Crnoj Gori, gdje se od 14. do 16. jula održava “Sea Dance” festival.

“Sea Dance” se takođe našao u izboru preporuka čuvenog britanskog magazina “Ministry of Soud”, kao jedan od festivala koje ovog ljeta nikako ne treba propustiti.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA