Natalija Havralenko predstavila spot za pjesmu “Sve” (FOTO, VIDEO)

740

Džez pjevačica Natalija Havralenko u restoranu “Kazamat” u Banjaluci, u prisustvu mnogobrojnih saradnika, muzičara, prijatelja, porodice i predstavnika medija predstavila novi singl i video spot “Sve”.

Natalija nije krila emocije i uzbuđenje, a mnogobrojni gosti na promociji su velikim aplauzom i oduševljenjem pozdravili prvo autorsko djelo ove talentovane muzičarke.

Natalija Havralenko

Mnogobrojne javne ličnosti su prisustvovale ovom posebnom druženju. Arsen Čarkić, Petar Topalović, Marija Šestić, Vanja Mišić, Lukijan i Kristina Ivanović, Tibor Tišma, Sanja Čolić Zelić, Đurica Štula, Velemir Dušanić, samo su neki od Natalijinih kolega muzičara koji su došli da joj pruže podršku.

Nakon predstavljanja pjesme i video spota, Natalija je izvela pjesmu “Sve”, kao i neke od njoj veoma dragih pjesama stranih izvođača koji su imali uticaja na njen rad. Posebno oduševljenje izazvalo je i izvođenje njene verzije pjesme “Zidovi” grupe “Alexandria”, što je posebno obradovalo autora Tibora Tišmu.

Pjesma “Sve” je nastala još prije dvije godine, ali je Natalija čekala pravi trenutak da pjesmu predstavi javnosti. Ova muzičarka je jedna od rijetkih koja je imala priliku da stvara muziku na drugom kontinentu, u Australiji, a sa prisutnim gostima je podijelila svoje utiske i emocije o periodu koji je provela na ovom kontinentu.

Natalija Havralenko

Istakla je da je iskustvo bilo nevjerovatno, kako rad na novim pjesmama, tako i sam boravak tamo. Koliko se vodilo računa o kvalitetnoj produkciji, govori i činjenica da je pjesma masterizovana u Americi.

Istakla je da joj je posebno žao, što Samuel Vincent, producent i muzičar koji je radio na novom singlu, nije bio prisutan na promociji, kao i Petar Pupić, kojima se muzičarka zahvalila na sjajnoj atmosferi tokom snimanja.

Video spot za singl “Sve” realizovao je uhodani dvojac video produkcije, Mladen Marijanović i Siniša Stjepanović, kojima se Natalija posebno zahvalila na profesionalnosti i susretljivosti, ali i na ideji da se video spot realizuje na autentičnoj lokaciji u Prijedoru.

Ovo je samo početak Natalijine muzičke priče koja već za ljeto priprema svoj novi autorski materijal.

Piše: Serenity

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA