Izbo maloljetnika zbog duga za drogu

1370

Darko Lukić (18) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je nožem u leđa ubo maloljetnog D. K. (16) u leđa.

Krvavi napad dogodio se sinoć oko 21 časova na bazenu u Velikoj Bukovici kod Doboja. Očevici tvrde da je motiv napada bio navodni dug za drogu.
– Lukić je maloljetniku dugovao novac za drogu, zbog čega su ga on i njegovo društvo “pritiskali” da im plati novac. Budući da nije imao novca da vrati dug, Lukić je u strahu od mogućih posljedica napao maloljetnika i nožem ga ubo u leđa – tvrde mještani Velike Bukovice.

U CJB Doboj navode da su slučaj prijavili ljekari Opšte bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju nakon što je maloljetnik oko 21.40 časova dovezen na hirurgiju sa dvije ubodne rane.
– Operativnim radom utvrđeno je da se maloljetnik nalazio na bazenu u Velikoj Bukovici i bio je u društvu sa još dva mladića. Oko 21 čas iza leđa mu je prišao D. L. iz Doboja i dva puta ga nožem ubo u leža. Maloljetnik je zadobio teške povrede, a D. L. je priveden na kriminalističku obradu. Tom prilikom kod njega je pronađen i oduzet nož koji je korišten u izvršenju krivičnog djela – saopštio je CJB Doboj.

Maloljetnik je zbrinut u dobojskoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

O. Matavulj

Maloljetnik izboden na bazenu u Doboju

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA