FreshWave Festival 2016: Kompletirana lista izvođača drugog dana festivala!

756

Whyt Noys, Beatshakers, Mirko&Meex, Miloš Stankić i NEBS JACK su izvođači koji će nastupiti na Nektar FreshWave festivalskim binama drugog dana festivala!

Burn Energy Stage predstavlja Whyt Noys, headlinera druge večeri festivala na ovoj bini, koji će, podsjećamo, nastupiti uz regionalne DJ velikane: Pero FullHouse, Ivan Komljenović&Jan Kinčl Zero (Live Act), Teo Haruda, FlatFunk, Damir Hofman.

Whyt Noys je britanski DJ pravog imena David Sidley, koji uživa veliko povjerenje svjetske techno scene jer je u relativno kratkom periodu od svega nekoliko godina uspio da se od bezazlenog ‘početnika’ transformiše u istinsku zvijezdu techno zvuka, prije svega zahvaljujući odličnom i uvijek trendseterski nastrojenom izboru pjesama i sofisticiranoj vještini vladanja DJ pultom.

Spajajući minimal techno sa zvukom živih instrumenata, što je odlika setova ovog velikana, fokus ovog izvođača je na kvalietu zvuka prvenstveno, a u skladu s tim i na vrhunskoj muzičkoj selekciji. Prateći ikone elektronske muzike poput Richie-ja Hawtin-a brzo je stekao mogućnost izdavanja singlova za neke od najvećih izdavačkih kuća, a kolaboracijom sa još jednom ikonom, Dubfire-om uspisao se u stranice savremenog techno zvuka,a potvrda kvalitet ogleda se i u čestom pozicioniranju singlova na Beatport’s Top 40 Techno Chart-u.
Whyt Noyz će nastupiti u petak, 5. avgusta uz DJ imena: Pero FullHouse, Ivan Komljenović&Jan Kinčl Zero (Live Act), Teo Haruda, FlatFunk, Damir Hofman.

Petak na Main Stage bini donosi pored nastupa superstar DJ-a FEDDE LE GRANDA, kojim će ovaj izvođač publici Nektar FreshWave festivala exluzivno za Balkan predstaviti svoj novi album Something Real i nastupe: The BeatShakers, Mirko&Meex, Miloš Stankić i Resident DJ FWF Nebs Jack!

Nakon prošlogodišnjeg fantastičnog nastupa dvojca The BeatShakers, ovogodišnji nastup rezervisan je za Main Stage binu drugog dana jubilarnog izdanja Nektar Freshwave Festivala! Uz nastupe DJ superzvijezde Fedde Le Grand-a, mladog Miloša Stankića i dvojca Mirko&Meex, biće to omaž EDM-u kao trenutno najpopularnijem žanru elektronske muzike, a sve će svojim specijalnim Resident setom začiniti i Nektar FreshWave Resident DJ NEBS JACK!

Aktuelni remix iz Nebs-ove kuhinje je Nebs Jack & Dolly Parton – Jolene (Nebs Jack club remix), a upravo zahvaljujući njegovoj uspješnoj produkciji dijelio je binu rame uz rame sa najvećim svetskim DJ zvijezdama kao što su: David Morales , Roger Sanchez ,Mark Knight ,The Shapeshifters ,Junior Jack i Kid Creme ,Tom Novy, Freemasons, Yolanda Be Cool ,Funkerman ,Kurd Maverick i Fedde Le Grand sa kojim će nastupiti 5. avgusta na Main Stage bini FWF.

Nektar FreshWave PROMO PARTY
Kao što je i najavljeno, ovogodišnju kampanju 5. jubilarnog izdanja FreshWave Festivala obilježiće i serijal zabava Nektar FreshWave PROMO PARTY! Podsjećamo da je naredni takav događaj u kalendaru FWF u subotu, 11. juna na banjalučkom Banj brdu!
Naime, spomenik na Banj brdu biće lokacija održavanja Nektar FreshWave PICNIC promo party-ja, a tom prilikom nastupiće DJ Sega, Joma Maja, Woodie, Goran Emkić i superzvijezda Marko Nastić! Ulaznica je do 20 časova besplatna, a nakon koštaće 7KM, Nektar FreshWave PICNIC počinje u 16 časova i trajaće do duboko u noć!

PROMO cijene trodnevnih ulaznica od subote 14. maja

Podsjećamo da su i dalje aktuelne PROMO cijene ulaznica od 45KM za sve dane festivala, a dostupne su u banjalučkom pabu Debela Berta, turističkoj agenciji MG Travel u Banjaluci i putem internet servisa za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba!
Više informacija na www.freshwavefest.com i na FB strani FreshWave Festival!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA