FreshWave 2016: Federico Molinari nastupa posljednjeg dana festivala

835

BURN ENERGY STAGE predstavlja Dan treći!

Naime, potvrđeni su izvođači koji će nastupiti trećeg dana ovogodišnjeg izdanja festivala. Plejadu predvodi DJ iz Berlina Federico Molinari, a osim nastupa ovog headlinera u subotu, 6. avgusta nastupiće: Marko Vuković&Bokee, Zwein, Marina Karamarko i drugi!

Argentinski DJ i producent Federico Molinari, već je duži niz godina stanovnik Berlina, grada koji predstavlja oazu elektronke muzike i u kojem rade i djeluju najveća imena elektronske muzike poput Jeff-a Mills-a. Preferira minimal techno zvuk ali mu nije strano da se okrene tech-house-u, kao žanru kojem je bio odan u početku profesionalne karijere, od 2007. godine, od kada je kao saosnivač izdavačke etikete Oslo Records počeo za ovaj label da izdaje singl i remix izdanja. Njegova diskografija se sadrži u 20 samostalnih izdanja, a njegova izdavačka kuća Oslo Rec. važi za jednu od najrespektabilnijih izdavača underground techno zvuka u Evropi. Posljednje izdanje, koje je svjetlost dana ugledalo prije desetak dana je 12” vinil ‘Naise On Ice’, kojeg ćemo svakako slušati u subotu, 5. avgusta na Burn Energy bini FreshWave Festivala!

Marko Vuković&Bokee sa radošću najavljuju povratak na ovu binu i najavljuju nemoguće, a to je još bolji set nego prošli put! Ovi beogradski momci i velikani regionalne underground scene omiljena su poslastica banjalučke publike i sigurno će upisati još jedan nastup za pamćenje u gradu na Vrbasu!

DJ dvojac Nemanja Tankosić i Nenad Jovanović, čine Zwein, beogradsku deep house progressive atrakciju koja svoje nastupe bilježi prvenstveno u svom gradu, dočekujući respektabilna DJ imena sa svih strana svijeta. Ovaj put oni su gosti i to na jubileju FreshWave Festivala. Još jedan atraktivni izvođač predstaviće se publici Burn Energy bine!
Marina Karamarko nakon boravka na čuvenom ostrvu Ibiza i nastupa za Sankeis Global rezident, definitivno je jedan od izvođača na kojem vrijedi zadržati oči. Marina je svježa krv elektronske muzičke scene, koja prilikom nastupa uvijek svira iz srca, sa tendencijom širenja dobrog vibe-a sa zadatkom da vas ostavi sa punim srcem pred odlazak kući.
Osim najavljenih izvođača, a u sklopu nastojanja najboljeg festivala elektronske muzike u BiH da se mladim izvođačima koji se afirmišu da prostor za nastupe i pruži podrška za formiranje jače regionalne scene, nastupiće The Sleeper, DJ Freak.

SVE JE SPREMNO ZA NEKTAR FRESHWAVE PICNIC PARTY!

Čak je i vremenska prognoza povoljna i sve je spremno za FW Picnic, a u pitanju je još jedna u nizu promotivnih žurki, koja će se u susret festivalu, ovaj put, održati u Banjaluci! Naime u subotu 11. juna i to pod otvorenim nebom, na banjalučkom Banj brdu, kod spomenika, nastupaju: MARKO NASTIĆ, Nebs Jack, Goran Emkić, Woodie, Joma Maja, Sega.
Na vama je da ponesete dobro festivalsko raspolozenje jer žurka počinje u 16, a završava tek u 4 časa ujutro! U sklopu cjelodnevne žurke moćićete uživati i u drugim sadržajima, osvojiti poklone i zadovoljiti čula uz autentični banjalučki rostilj i druge delikatese. Ulaz do 20h je besplatan, a nakon toga košta 7 KM.

Podsjećamo da su trodnevne ulaznice za festival u prodaji po promo cijeni od svega 45KM, a dostupne su putem on-line ticket servisa kupikartu.ba u banjalučkom pabu Debela Berta i u agenciji MG Travel u Banja Luci, BiH.

Više informacija potražite na www.freshwavefest.com i na Facebook stranici festivala.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA