Crnogorcima popust, a Srbima…?

603

Dok Crnogorci zdušno “gule” srpske turiste na moru,  Srbi im daju popuste u svojim turističkim centrima.

Ovo bi mogao, bez problema, da bude siže teksta koji slijedi. Na žalost, u pravom smislu te riječi.

“Crnogorski građani tokom ljetne sezone na Zlatiboru moći će da ostvare popuste u velikom broju hotela i da posjete atraktivne sadržaje u tom gradu, među kojima su žičara na Ski centru Tornik, Avanatura park, Dino park, ali i da prisustvuju brojnim manifestacijama, rečeno je danas na konferenciji za novinare Turističke organizacije Zlatibor.

Na konferenciji koja je održana u Podgorici u okviru kampanje “Zlatibor – izbor za sve”, saradnik za kongresni turizam i info centar u Turističkoj organizaciji Zlatibor Marija Pavlović rekla je da tu opštinu godišnje posjeti oko 250.000 gostiju, koji ostvare oko 1,2 miliona noćenja.

Ona je rekla da za crnogorske građane hoteli Mona, Mir, Kraljevi konaci i Olim nude popuste od pet do deset odsto u zavisnosti od broja noćenja, a da je više informacija moguće naći na veb stranici Turističke organizacije Zlatibor”, prenose agencije.

Naravno, poslije navedenog slijedi upoznavanje sa svim sadržajima Zlatibora, koje možete i sami naći na njihovoj veb stranici ili pitati u najbližoj turističkoj agenciji. Čitanje istog bi bilo trošenje i mog i vašeg vremena na bespotrebne podatke koje, ionako rijetki mogu da iskoriste u svrhu uživanja i odmora.

Lijep je taj “bratski” odnos, morate priznati.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA