Čeriti lica uhapšena po sudskim potragama

397

Po raspisanim sudskim potragama tri lica su uhapšena na međunarodnom graničnom prelazu u Gradišci i jedno na prelazu Crveni Grm, stoji u saopštenju Granične policija BiH.

Prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu u Gradišci uhapšeno je lice čiji su inicijali A.P, državljanin BiH, za kojeg je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo potragu zbog krivičnog djela “organizovani kriminal”.

A.P. je predat službenicima MUP-a Republike Srpske.

U Gradišci je uhapšena državljanka BiH čiji su inicijali J.Z, koju je potraživao Opštinski sud Travnik zbog krivičnog djela “teška krađa” i predata je službenicima Sudske policije Odžak.

Lice čiji su inicijali D.B, državljanin Slovenije, uhapšeno je na graničnom prelazu u Gradišci, jer ga je potraživao Osnovni sud Banjaluka zbog krivičnog djela “ugrožavanje javnog saobraćaja” i predato je službenicima Sudske policije iz Banjaluke.

Na Međunarodnom graničnom prelazu Crveni Grm pri izlasku iz BiH uhapšena je državljanka Hrvatske čiji su inicijali A.F, za koju je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Opštinski sud Kiseljak zbog krivičnih djela “primanje dara i drugih oblika koristi” i “krivotvorenje isprave”.

Pripadnici Jedinice granične policije Doljani predali su A.F. službenicima Stanice sudske policije Široki Brijeg.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA