Coca Cola lansirala Glaceau Sleep Water vodu za bolji san

576

Japanski ogranak američke firme Coca Cola nedavno je objavila da su uspjeli da naprave i lansiraju novi napitak – vodu za koju tvrde da može pomoći ljudima da imaju bolji i dublji san.

Ova zanimljiva i neobična japanska “voda sna” s ukusom breskve, kompanije Coca Cola ima naziv “Glaceau Sleep Water”.

Napitak je idealan za one koji imaju problema sa površnim spavanjem ili za one koji žele da imaju i dožive dubok neprekinuti san.

“Glaceau Sleep Water” napitak (bukvalan prevod: voda spavanja) po tvrdnjama Japanske Koka Kole je obogaćen sa posebnim sastojkom pod nazivom L-Theanine, aminokiselinom koja smanjuje anksioznost i stres, te poboljšava opuštanje i poboljšanju sna.

U teoriji ovo bi trebalo rezultovati boljim kvalitetom i dubljim snom, efikasan je i kod ljudi koju nemaju vremena za punih osam sati sna. Koka kola iz Japana tvrdi da je samo nekoliko sati sna uz pomoć “Sleep Water” napitka čini da se osećate pomlađeno sljedećeg jutra.

Za razliku od oroginalnih svijetu poznatih Coca Cola proizvoda “Glaceau Sleep Water” (voda spavanja) ne sadrži kofein a sadrži 51 kaloriju.

Iz ove kompanije kažu da je njohov novi proizvod-napitak lagan i jednostavan za popiti prije spavanja, a najbolje ga je konzumirati u večernjim satima ili nakon tuširanjea prije polaska u krevet.

Cijena ovog napitka “Sleep Water” koji navodno pomaže prilikom spavanja za flašicu od 410-mililitara treba izdvojiti 151 jen ili oko 1.40 američkih dolara.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA