Objavljen je dokumentarac o Andyu Whitfieldu (VIDEO)

500

Bio je na vrhuncu karijere, u ulozi života, a onda je okrutna bolest stala na kraj svemu. Udovica glumca Andya Whitfielda ovih dana ponovno proživljava najteže dane u svom životu. Naime, objavljen je dokumentarac koji je pratio njegovu borbu s rakom.

Andy Whitfield bio je inženjer koji je u Australiji odlučio postati glumac. Uspio je nakon nekoliko godina traženja prilike i to dobivši ulogu u visokobudžetnoj seriji ‘Spartacus’. Ujedno, išlo mu je i na privatnom planu, tada je već dugo bio u ljubavi sa Australijankom Vashti. Kad je krenuo sa snimanjem druge sezone serije, dijagnostkovan mu je rak. Imao je svega 39 godina, a posljednje mjesece života snimao je filmaš Lilibet Foster.

Dokumetarac je nazvao ‘Be Here Now: The Andy Whitfield Story’. Njegova udovica kaže da je zbog dokumentarca jako srećna, ali i tužna u isto vrijeme. Vashti danas sama odgaja njihovo dvoje djece, a film zapravo prati njihovu ljubavnu priču, kroz prizmu Andyjeve borbe s bolešću.

– Nadopunjavali smo se i bili jedna osoba – rekla je Vashti. Nakon osam mjeseci borbe s rakom, umro joj je na rukama. Dokumentarac o njegovoj borbi sniman je od trenutka kada je saznao da ima još šest mjeseci života.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA