“Prstima” – prvi samostalni singl i spot pjevačice Vanje Mišić (VIDEO)

857

Mlada pjevačica Vanja Mišić predstavila je sinoć u Banjaluci svoj prvi samostalni singl „Prstima“. Uz singl Vanja je predstavila i spot koji je nastao kroz rad domaćih snaga i podrške porodice i prijetelja.

Banjalučka pjevačica Vanja Mišić odlučila je da napravi novi korak u svojoj karijeri i publici predstavi svoj autorski rad. Tako je pjesma „Prstima“, nastala kao plod jedne teške zime a Vanja je na ovoj numeri, zajedno sa svojom ekipom, radila šest mjeseci. Iako, kako kaže, pjesma više podsjeća na jesen, svoju premijeru dočekala je u proljeće. Uz singl, predstavljen je i spot.

– I meni je jako drago da sam ja uplovila u taj izazov koji se zove autorstvo. Ljudi su mjesecima pravili pritisak na mene, da izdam nešto. Mislim da je ovo pravi momenat. I da je ova promocija zakazana za sutra ne bih mogla izdržati ni dana više definitivno. Bilo je toliko nekih nepredviđenih situacija, da bi neko odustao. Prošle smo kroz sve te izazove moja porodica i ja , zajedno. Tako da evo premijere večeras – rekla je za Elta 1 HD pjevačica Vanja Mišić.

Spot za pjesmu „Prstima“, nastao je kao rezultat saradnje, porodice i prijatelja. Spot predstavlja svijet jedne osobe, i kako izgleda taj svijet kada u njega uđu druge osobe i oboje ga svojim bojama. Za režiju spota bio je zadužen Vanjin zet, Žarko Kalaba.

– Gajanović i moj zet Žarko Kalaba, koji je režiser spota i sve smo to onako familijarno uradili. Imali smo te brainstorminge što se tiče promocije spota, i Žarko je sve to onako uokvirio u priču koja se meni izuzetno dopada – kaže Vanja.

– Malo je nezgodno raditi za porodicu, da kažem za svoje ljude. Zato što nekako uvijek misliš da nije dovoljno da njima treba da pružiš više nego svim ostalima. Mada smo probali svi da damo maksimum pa da vidimo final kako će to ispasti. U suštini, raditi sa Vanjom je lijepo iz razloga što je poslušna dosta. Sve što joj se kaže prihvatila je . Na neki način je je učestvovala i mimo muzike i na scenariu i na organizaciji. Svašta nešto što se tiče samog snimanja – rekao je reditelj spota Žarko Kalaba.

Za naredni period Vanja planira da snimi laganiju verziju pjesme „Prstima“ u saradnji sa Big Bendom iz Požege a nakog toga i remix pjesme. Već za jesen ove godine Vanja najavljuje novi singl.

Autor: Jelena Milovanović

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA