Oni imaju skrivene talente: Iznenadiće vas šta vaše omiljene zvijezde rade iza kamere

686

Samo zato što se bave glumom i muzikom, ne znači da im je to jedina ljubav. Ove slavne osobe svojim iznenađujućim hobijima dokazali su upravo to.

Oni su neka od najvećih imena u svijetu šoubiznisa, znamo ih kao pjevače i glumce, ali to nije njihova jedina preokupacija. U slobodno vrijeme ove zvezde bave se manje poznatim, ali vrlo zanimljivim hobijima.

Bob Dilan

Foto: Getty
Jedan od najvećih muzičara svih vremena osim što svoje slobodno vrijeme provodi stvarajući novu muziku i pišući pjesme, on se bavi i jednom drugom vrstom umjetnosti. Dilan od gvožđa izrađuje razne skulpture, a pre nekoliko godina u Londonu je imao i samostalnu izložbu.

Kristina Hendriks

Foto: Getty
Najpoznatija po ulozi zanosne Džoan u seriji “Muškarci s Medisona”, skriveni talent Kristine nikad ne biste pogodili. Lijepa glumica obožava svirati harmoniku. Čak je u jednoj epizodi kao svoj lik zasvirala harmoniku, za koju kaže kako ju je oduvek voljela jer ima vrlo romantičan i bogat zvuk.

Snup Dog

Foto: Getty
Većina ljudi ga zna kao poznatog repera, no manje poznata činjenica je da je Snup trener američkog fudbala. Reper je glavni trener “Pomona Steelersa”.

Đina Dejvis

Foto: Getty

Slavna glumica i dobitnica Oscara osim što je jedna od najpametnijih osoba u Holivudu, IQ joj je 140, članica je Mense, a takođe obožava da se bavi streljaštvom. Toliko je odlična u tome da je 1999. bila polufinalista na Olimpijskim igrama.

Brus Vilis

Foto: getty

Poznati glumac karijeru je započeo je kao svirač usne harmonike u R&B bendu “Loose Goose”. Brus i dalje svira usnu harmoniku, a ponekad ide i na turneje sa svojim bendom “The Accelerators”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA