One su uhvaćene u prevari

582

Češće se događa u svijetu showbiza da poznati muškarci varaju svoje supruge, no ove slavne dame prkose tom pravilu.

Koliko ste samo puta čuli kako je neki poznati glumac, pjevač ili sportista prevario svoju suprugu? Ovoga puta vam donosimo obrnutu situaciju – ove slavne dame su te koje su prevarile svoje partnere.

Kristen Stewart
61222745-kristen-stewart
Mlada glumica našla se prije četiri godine usred skandala koji nije mogla poreći. Naime, paparazzi su uhvatili Stewart kako se ljubi s 19 godina starijim rediteljem Rupertom Sandersom. Ona je tada bila u dugogodišnjoj vezi s Robertom Pattinsonom, a Sanders u braku. Oboje su se javno izvinili, ali nisu uspjeli spasiti svoje odnose s partnerima.

Heidi Klum
61222746-heidi-klum
Kada su se lijepa Heidi i pjevač Seal razvodili 2012., pjevač je inzistirao kako Klum spava sa svojim telohraniteljem. Slavna manekenka je uzvratila rekavši kako nikad nije pogledala drugog muškarca dok je bila u braku sa Sealom. Dodala je da su prekinuli zbog Sealove temperamentne naravi i da je započela vezu s telohraniteljem tek kad su oni okončali svoj brak. Mi ćemo ipak ovog puta stati na Sealovu stranu.

Whoopi Goldberg
61222747-whoopi-goldberg
Prije šest godina slavna komičarka je tokom razgovora o pevarama u talk showu ‘The Talk’, u kojem je jedna od voditeljki, priznala da je imala afere dok je bila u braku. ‘Učinila sam to pet ili šest puta. Da, spavala sam okolo kad sam bila udata. Pogriješila sam.’

Kris Jenner

61222749-kris-jenner
Glava slavne Kardashian porodice priznala je u svojim memoarima iz 2011. da je svog prvog muža, Roberta Kardashiana, prevarila s čovjekom kojeg je nazvala Ryan, iako mnogi vjeruju kako se radilo o producentu Toddu Watermanu.

Princeza Diana
61222750-princeza-diana
U jednom intervjuu princeza Diana priznala je da je imala aferu s Jamesom Hewittom, britanskim vojnikom. Nakon tog intervjua, britanski mediji bili su vrlo kritički nastrojeni prema Hewittu, a najviše se pod povećalom našao zbog sumnje da bi upravo on mogao biti biološki otac princa Harryja.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA