Ograničena serija za kraj Rolls-Royce Phantoma (FOTO)

484

Rolls-Royce je predstavio ograničenu seriju Zenith Collection kojom će se oprostiti od aktuelne, sedme generacije modela Phantom.

rolse

Proizvođač je saopštio da su automobili iz specijalne edicije bazirani na modelima Phantom Coupe i Phantom Drophead Coupe, a proizvodnja je ograničena na samo 50 jedinica.

Kako je riječ o veoma ekskluzivnim primercima, Rolls-Royce je na osnovu diskrecionog prava odabrao kupce kojima će ponuditi ove automobile, pa se oni neće naći u slobodnoj prodaji.

rr

Osim toga, svi primjerci će biti izrađeni i opremljeni prema individualnim zahtjevima budućih vlasnika, pa se može reći i da je svaki Phantom Zenith Collection jedinstven.

rr2

Naravno, kada je riječ o ovakvim superluksuznim automobilima, u standardnu opremu spadaju razni ekstravagantni sadržaji, kao što je frižider za šampanjac ili pokretni sto za piknik koji se izvlači iz prtljažnika.

rols

Rolls-Royce Phantom VII zvanično prestaje da se proizvodi do kraja godine, a verzije Coupe i Drophead Coupe izostaće u sljedećoj generaciji, s obzirom da se kao alternativa u ponudi nalaze modeli Wrath i Dawn.

rr3

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA