Nešto novo i drugačije: Frizerski salon „Nataša“ (VIDEO)

3421

Brigu o vašoj kosi od sada možete povjeriti Frizerskom salonu „Nataša“. Salon se nalazi preko puta katoličke crkve u Tesliću, sa gornje strane starog zanatskog centra u ulici Stevana Sinđelića.

Natašina vrata otvorena su svaki dan, osim nedjelje, od 8 do 16 časova. U ovom novootvorenom frizerskom salonu očekuje Vas najkvalitetnija usluga uz korištenje provjerenih svjetskih brendova kada su u pitanju njega i zaštita kose. A, sve to uz vrlo pristupačne cijene.

Pored klasičnih usluga kao što su žensko i muško šišanje, zatim feniranje, peglanje, farbanje u ovom frizerskom salonu imaćete priliku i da probate nešto malo drugačije.

– Nudimo usluge brazilskog feniranja i trajnog ispravljanja kose, to jeste trajnog peglanja kose. Ono što bi posebno izdvojili iz naše ponude je „Silaplex“. To je zaštita koja se koristi pri farbanju i blajhanju kose. „Silaplex“ je nešto što se pokazalo kao jako efikasno pri farbanju i vrlo efektno, tako da je to nešto što bi moglo da se proba, kaže Nataša Stokić, vlasnica i frizer u Frizerskom salonu „Nataša“.

Salon je satkan iz detalja sa mnogo ljubavi. Sve to zajedno čini da boravak u salonu bude što topliji, prijatniji i udobniji.

Nataša je svojim klijentima prvog dana poželjela dobrodošlicu uz osmijeh, piće i mafine, a tu su bile i nezaobilazne promo cijene povodom otvaranja salona. Sličnu praksu nastaviće i ubuduće.

– Danas povodom otvaranja imali smo promotivne cijene feniranja. Već naredne sedmice očekuju vas neke druge promo cijene za određene tretmane. Trudićemo se da uvijek ponudimo nešto novo i drugačije, a pripremili smo i posebnu ponudu za sve najbolje i najuspješnije studente. O čemu je riječ, otkričemo malo kasnije, priča Nataša.

Ukoliko ste u potrazi za frizerom, onda potražite i ovaj novootvoreni salon. Uz Natašu, profesionalni rad i briga o vašoj kosi su zagarantovani.

Svoj termin možete rezervisati i na broj telefona 066/439-443, kao i na fejsbuk stranici Frizerski salon „Nataša“ ili lično u salonu.

 

 

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA