Kostimi spremni za maskenbal u Tesliću (VIDEO)

1048

Gradski maskenbal u Tesliću tradicionalno će biti održan u nedjelju 29. maja od 17 časova na Gradskom trgu.

Pripreme za jednu od najposjećenijih manifestacija u ovom gradu već su uveliko u toku, pa mališani odavno pripremaju kostime u kojim će se pojaviti na trgu.

Kako je najavljeno, nakon svečanog otvaranja i nastupa mažoretkinja, planiran je defile najmlađih učesnika kroz centar grada, nakon čega slijedi bal pod maskama u restoranu „Park“.

Zlatko Škrebić iz agencije „Finpos“ u Tesliću kaže da će i ovog puta biti proglašene najbolje karnevalske grupe, pojedinačna maska i najmlađi učesnik maskenbala.

– Karte još nisu ni bile puštene u prodaju, a već su odavno rasprodate. Meni je žao svake godine kada moram da kažem da nema više ulaznica. Drago mi je što maskenbal u Tesliću nakon toliko godina okuplja veliki broj djece pa se na trgu okupi 1000 do 2000 ljudi. Što se mene tiče nas u organizaciji maskenbal može da počne – rekao je Škrebić.

Pored Agencije „Finpos“ organizator maskenbala je i opštinska Turistička organizacija, aje pokrovitelj je načelnik opštine. U Turističkoj organizaciji Teslića kažu da podrška nije izostala ni ove godine s obzirom da je riječ o događaju kojem se djeca veoma raduju.

Danijel Petrović iz Turističke organizacija opštine Teslić kaže da djeca odlično reaguju na sve manifestacije koje ih uključuju.

-Većinu manifestacija Turistička organizacija podržava, a nekako zadnjih godina se pokazalo da su sve one koje su vezane za najmlađe stanovnike opštine Teslić i najposjećenije – rekao je Petrović.

Biljana Stokić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA