Identifikovano tijelo pronađeno u Vrbasu, dva i dalje traže

551

Milan Bobar (64) iz Bronzanog Majdana identifikovan je kao muškarac čije je tijelo pronađeno u ponedjeljak u koritu rijeke Vrbas u Kosjerevu, kod Laktaša.

Za njim se tragalo još od 19. aprila, kada je posljednji put viđen u blizini Željezničke stanice u Banjaluci. Kako nezvanično saznajemo, obdukcija je pokazala da na njegovom tijelu nema tragova nasilja i da je uzrok smrti utapanje. S druge strane, i dalje traje potraga za tijelima Mladena Inđića (50) iz Bijeljine i Momira Radukića (53) iz Aginog Sela, koji su 24. aprila svojim automobilima sletjeli u Vrbas u mjestu Surjan u blizini Bočca.

U potragu su uključeni ronioci Ronilačkog kluba “Buk”, Ronilačkog kluba “Gnjurac” iz Laktaša, ronioci Specijalne policije MUP-a RS, kao i pripadnici Civilne zaštite iz Kranja, koji su juče došli sa psima tragačima. Do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” potraga je i dalje bila u toku, a tijela Inđića i Radukića nisu bila pronađena.

Borislav Trninić, predsjednik “Buka”, rekao je juče da su psi tragači, koji su došli s ekipom iz Slovenije, obučeni da prepoznaju i nanjuše tijela ispod vode.

– Oni su na nekoliko mjesta davali signale i reagovali, a ronioci će ta mjesta provjeriti – kazao je Trninić. Prema njegovim riječima, ne treba isključiti mogućnost da su tijela prošla ispod male brane Hidroelektrane Bočac jer se sličan slučaj nedavno desio kada je pronađeno tijelo stradalog vozača.

Inđić i Radukić sletjeli su tojotom i škodom, u nedjelju 24. aprila. S Inđićem su u automobilu bila još dvojica kolega koja su uspjela da se spasu, a sa Radukićem je u autu bila supruga Mirjana (48), čije je tijelo pronađeno ubrzo nakon nesreće.

Ono što je šokantno u ovoj priči jeste da su njeno tijelo i automobil u kojem je stradala pronađeni sasvim slučajno, i to prilikom potrage za Inđićem i njegovim vozilom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA