Dodik: Privrženost ideji jake Srpske

645

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas u Istočnom Sarajevu da organizatori mitinga “Srcem za Srpsku! Stop izdaji” neće dozvoliti da dođe do bilo kakvih incidenata, jer je osnovna namjera mitinga izraziti privrženost ideji jake Srpske i manifestovati njen demokratski kapacitet i zrelost.

– Na ovaj miting će doći svi oni kojima je stalo do Srpske i koji žele njen razvoj i jačanje njene autonomije. Na takvom događaju nema mjesta za bilo kakve incidente i ja lično garantujem da do njih neće doći – istakao je Dodik.

On je danas u Istočnom Sarajevu održao sastanak sa predsjednicima gradskih i opštinskih odbora SNSD-a iz izbornih jedinica sedam, osam i devet, sa kojima je razgovarao o organizaciji mitinga “Srcem za Srpsku! Stop izdaji”.

Zajednički je konstatovano da je organizacija SNSD-a snažna i potpuno sposobna da, zajedno sa koalicionim partnerima, organizuje jedan veličanstven i miran miting podrške Srpskoj i njenim institucijama.

– Pozivam sve građane Republike Srpske da nam se u subotu pridruže u Banjaluci i da na jedan veličanstven način cijelom svijetu pošaljemo poruku da je svima nama Republika Srpska najveća i najznačajnija svetinja – dodao je Dodik.

Na današnjem sastanku, osim o organizaciji mitinga, razgovarano je i o pripremama za predstojeće lokalne izbore na kojima SNSD očekuje veliku i ubjedljivu pobjedu, saopšteno je iz ove stranke.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA