Cvijanović: Želimo da sačuvamo svako radno mjesto

626

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je u prvomajskoj čestitki da je Vlada Srpske čvrsto opredijeljena da sačuva svako radno mjesto i da, kroz stvaranje što bolje privredne klime i privlačenje investicija, pospiješi otvaranje novih radnih mjesta i rast broja zaposlenih.

“U ime Vlade Republike Srpske i svoje lično, upućujem vam srdačne čestitke povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, sa željom da praznik provedete u zdravlju, miru i solidarnosti”, navela je Cvijanovićeva u čestitki Savezu sindikata, granskim sindikatima, radnicima i građanima Srpske.

Cvijanovićeva je napomenula da je 1. maj simbol borbe za radnička prava, socijalnu pravednost i solidarnost, koji su i dalje društveni ideali za koje se svakodnevno mora boriti s ciljem izgradnje društva socijalne pravde i jednakih šansi za sve građane.

“Iskreno vjerujem da ćemo na putu ekonomskog razvoja imati podršku naših socijalnih partnera, kako bismo podigli životni standard radnika i poboljšali ukupni ekonomsko-socijalni položaj stanovištva”, ističe se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA