Bajaga vas poziva na OK Fest!

740

– Za vas imam jednu dobru vest, na Tjentištu da je OK Fest – ovim riječima i u svom maniru Momčilo Bajagić Bajaga, frontmen sastava Bajaga i instruktori je pozvao sve ljubitelje dobre zabave,prirode i muzike na ovogodišnji treći po redu OK Fest!

Bajagi nije bilo teško, pa je sa zadovoljstvom osmislio kratki poziv u vidu pjesme i uz zvuke gitare: “Sunce, šuma, zdravlje, priroda, muzika i mnogo provoda – dovoljno razloga da dođete na OK Fest”, poručio je Bajaga.

Nastup sastava Bajaga i instruktori zakazan je 2.juli, a zajedno sa njim na main stageu nastupiće i Kolja i grobovlasnici kao i crnogorski hip hop sastav Who See. Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati i Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana. Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stageu OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA