Mitrović osudio napad na novinarku TV Pink

1149

Vlasnik, direktor i glavni i odgovorni urednik Pinka Željko Mitrović osudio je danas u otvorenom pismu upućenom liderima opozicije napad na novinarku TV Pink Gordanu Uzelac koji se desio na njihovom skupu.

Mitrović je u pismu poručio liderima opozicije da debakl na izborima ne može biti razlog da se iživljavaju na predstavnicama ljepšeg pola, pa ni na novinarki Pinka, koja je, kako je rekao, samo radila svoj posao i profesionalno izvještavala sa skupa opozicije.

Mitrović ocjenjuje da su predstavnici opozicije tokom protestnog skupa, za koji je rekao da liči na “porodično-praznično okupljanje” i natezanje da li je decimalni broj 0,1 veći ili manji od 0, ostali dosljedni u prebijanju, vrijeđanju i nipodastavanju žena i djevojaka.

– Samo što ste završili sa brutalnim iživljavanjem na gospođi iz RIK-a već ste stigli na grubo maltretiranje, nasrtanje i vrijeđanje novinarke televizije Pink Gordane Uzelac – rekao je Mitrović u pismu liderima opoziciji, a  koje je dostavljeno Tanjugu.

On je istakao da je Uzelac profesionalno izvještavala sa skupa, navodeći da programsku politiku i uređivački profil gradi on kao vlasnik, direktor i glavni i odgovorni urednik televizije Pink i zamolio da sljedeći put pozovu njega.

Prema njegovim riječima, debakl opozicije na izborima nije razlog za iživljavanje na predstavnicama lepšeg pola, dodatno zaluđivanje i zbunjivanje naroda.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA