Zvezdin meč za rekord i istoriju u Novom Pazaru

637

Klupski rekord od 23 uzastopne pobjede je izjednačen; ova generacija Crvene zvezde ne skriva da u utorak u Novom Pazaru (15) želi da nastavi niz i postane najuspješnija.

Trener Miodrag Božović nije krio to u najavi meča, ali je takođe svjestan i stanja terena, kvaliteta rivala…

– Velika serija pobeda je iza nas, svi očekujemo novu protiv Novog Pazara i bilo bi lepo kada bismo je ostvarili. Da budemo zabeleženi kao generacija sa najviše pobeda u istoriji Crvene zvezde. Neće biti lako u Novom Pazaru, kao što to nije bila nijedna prethodna utakmica. Spremni smo i svesni kakva nam se šansa ukazuje – kaže on.

Stanje terena ne smije da bude alibi, rekao je Božović, iako je u lošem stanju nakon poplave.

– Bilo bi dobro da teren bude dobar, ali on će biti isti za obe ekipe. Ako bude loš biće velika borba, a nadam se pobjedi. Mislim da mi imamo najmanji teren u ligi, jer sve igramo na tridesetak metara. Obično se sve ekipe protiv nas brane, tako da smo navikli da igramo na malom prostoru – objašnjava Božović.

Najavljuje da će na teren izvesti najjači mogući tim. Na raspolaganju će imati i Srđana Plavšića za koga je rekao da “najbolje igra kad prethodni meč počne sa klupe”. Vihorni krilni igrač trebalo bi da počne susret u Pazaru.

– Želimo pobjedu, voleli bismo da nastavimo taj pobjednički niz. Idemo na megdan čvrstoj ekipi Novog Pazara koja nije primila veliki broj golova ove sezone, ali mislim da smo spremni da pokažemo da smo najbolji. Naravno, na terenu to moramo i dokazati – istakao je Plavšić.

Od stanja terena zavisiće hoće li se ponovo u timu naći Marko Grujić ili će igrati Mihailo Ristić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA