Sahranjen bard srpskog glumišta Dragan Nikolić

2294

Velikan srpskog glumišta, legenda Dragan Nikolić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu u prisustvu brojnih poštovalaca, prijatelja i rodbine.

Glumac Voja Brajović, zbog prevelike gužve koja se stvorila u kapeli, i reda čiji kraj se nije nazirao, zamolio je sve građane da budu strpljivi kako bi svi došli na red da se posljednji put pozdrave sa glumcem.

Supruga Milena Dravić, porodica, mnogobrojni prijatelji i kolege među kojima su bili: Žarko Laušević, Dragan Bjelogrlić, Seka Sablić, Rade Šerbedžija, Ivan Jeftović, Ivan Bekjarev, Nataša Ninković, Predrag Ejdus, Dejan Lutkić, Zafir Hadžimanov, Radoš Bajić, Atanasije Uzunović, Ljubivoje Ršumović, Puriša Đorđević, Maja Gojković, Ivan Tasovac, Marko Živić, i mnogi drugi okupili su se u 14 časova, a opelo je počelo u 14:30 sati.

Podsjetimo, današnjoj komemoraciji u Ateljeu 212 u znak sjećanja na velikana srpskog glumišta prisustvovali su njegovi prijatelji, kolege i poštovaoci, među kojima i premijer Aleksandar Vučić, predsjednica parlamenta Maja Gojković, ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac.

Jedan od najvećih i najvoljenijih glumaca sa prostora bivše Jugoslavije, Dragan Nikolić, preminuo je 11. marta u 73. godini.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA