S.A.R.S. predstavio novi spot za pjesmu “Buđav lebac” (VIDEO)

585

Deset je godina prošlo otkad je internetom počela kružiti pjesma “Buđav lebac”, a S.A.R.S.-ova se karijera tek počela zahuktavati. U periodu koji je uslijedio cijela je regija bila osvojena, a S.A.R.S. je na naše prostore donio nešto novo, muzički drugačije i svježe.

Posljednji put u Zagrebu su svirali krajem prošle godine na Pozitivnom koncertu, a tu su priliku iskoristili kako bi, deset godina nakon prvog izlaska, kamerom ponovno zabilježili svoj prvi hit, ovog puta u live verziji.

Filip Dizdar je, kad su spotovi u pitanju, ime kojem bend apsolutno vjeruje tako da su mu i na posljednjem Pozitivnom koncertu 28.11.2015. u Domu sportova prepustili rediteljsku palicu u ruke.

Dizdar je tom prilikom zabilježio atmosferu koja je vladala i sve pretočio u novi videospot grupe S.A.R.S. ”Buđav lebac (live iz Doma sportova)”. To je svakako sjajna najava za ispit karijere kojeg će bend imati 21. i 22.10.2016. u Velikoj dvorani Doma sportova, na velikim koncertima u sklopu slavljeničke turneje kojom S.A.R.S. obilježava 10 godina na muzičkoj sceni.

Grupa završava snimanje novog i posljednjeg studijskog albuma te uskoro očekujemo prvi single i spot sa albuma “Poslednji”.

 

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA