Eksl Rouz mjenja Brajana Džonsona?

645

Pjevač američke rok grupe “Gans end rouzis” Eksl Rouz (54) navodno će zamjeniti Brajana Džonsona (68), frontmena legendarnog australijskog benda AC/DC, na 10 odloženih koncerata po Sjevernoj Americi, u okviru turneje “Rock or bust”.

Vijest je objavio radio “Atlanta 100,5”, pozivajući se na dobro obavještene izvore. Prema njihovom di-džeju Džejsonu Bejliju, AC/DC su organizovali audiciju za gostujućeg pjevača, nakon što su ljekari preporučili Džonsonu da odmah prekine turneju jer mu prijeti opasnost da potpuno izgubi sluh. Na audiciju su dolazili razni ljudi, a onda se pojavio Eksl i navodno se dogovorio da otpjeva preostalih 10 koncerata.

AC/DC nisu ni negirali, ni potvrdili glasine da Eksl dolazi u bend, rekavši da nemaju ništa zvanično da objave, ali da ako bude promjena objaviće to na svom sajtu.

“Gans end rouzis”, koji često na koncertima izvode obradu “Whole lotta Rosie”, AC/DC hita iz 1977., nastupiće 8. i 9. aprila zajedno sa originalnim članovima Slešom i Dafom Mekaganom u Las Vegasu, 15. i 24. aprila kao glavne zvijezde na “Koačela” festivalu u Kaliforniji.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA