Zanimljivi novi portal naziva Najtaut.com (VIDEO)

1195

Ukoliko ste u nedoumici gdje naveče izaći ili gdje se dobro provesti, odgovore možete pronaći kroz samo par klikova. Portal najtaut. com vas vodi kroz zanimljiv sadržaj noćnog života u Banjaluci.

Zanimljivi novi portal naziva Najtaut.com je osnovala grupa mladih ljudi. Želeci da predstave noćni zivot Banjaluke i priblize mogucnosti koje klubovi i kafići ovog grada nude, dosli su na ideju da pokrenu ovakvu priču.

Tako na portalu najtaut.com mogu da se nadju datumi predstojeći h svirki, najave događaja, gostovanja bendova ali i opisi atmosfere u pojedinim klubovima, kafanama i pubovima. Marko Gagić koji je i jedan od osnivača , kaže da su na ideju dosli spontano . I sami razmisljajući gdje će izaći shvatili su da jedan takav vodic kroz noćni život Banjaluke nedostaje.

– Portal se zove najtaut.com. Na ideju smo došli drug, drugarica i ja,j edno veče kada nismo znali gdje izaći.Išlo nam se na svirku , ali nismo mogli da nadjemo nigdje ko svira i gdje.Tako da smo došli na ideju da na jednom sajtu na jednom mjestu možete da nadjete sve , svirke, dj-eve, najavu nekog koncerta koji se dešava u gradu – rekao je administrator portala Marko Gagić.

Portal je tek pokrenut a pored bloga i različitih sadrzaja u ponudi će imati i fotografije. Tako će se pojedincu kroz par klikova približiti kompletan noćni zivot grada. Marko dodaje da i svi oni koji žele da događaj u njihovom objektu bude ispraćen ili najavljen mogu kontaktirati ove mlade ljude i putem njihove facebook stranice Najtaut portal.

– Kakav je noćni zivot život Banjaluke i da li će na portalu biti fotografija? Imamo u planu da počnemo uskoro i fotografisanje noćnog života u gradu , za klubove, kafiće za bilo koga ko misli da njegov dogadjaj treba da bude ispraćen, ne mora biti stalni ugovor. A noćni život je raznovrsan, ali ipak ima još pravaca koje treba neko da istraži – kaže Gagić.

Na novom portalu pored Marka rade i Mirjana Lukić i Stefan Prtina. Do sada su zadovoljni posjećenošću stranice, ali se ipak u budućnosti nadaju da će portal više zaživjeti i biti čitan. Marko se i privatno bavi fotografisanjem, pa kombinovanje sa sadržajem portala će za njega imati posebno draz. Jer, kako kaže, kroz fotografiju, uspomene duže traju.

Autor: Jelena Bojanić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA