Varaždin domaćin Final foura SEHA lige

682

Hrvatski grad Varaždin biće domaćin ovosezonskog Final foura regionalne rukometne SEHA lige. Završni turnir na kojem će igrati mađarski MVM Veszprem, makedonski Vardar, hrvatski PPD Zagreb i bjeloruski Meshkov Brest održaće se od 1. do 3. aprila.

Naslov pobjednika regionalne lige braniće aktuelni šampion Mađarske, koji je prošle sezone u svom debitantskom nastupu slavio pred svojim navijačima.

– Varaždin je imao najbolju ponudu za organizaciju finalnog turnira ove sezone i zbog toga smo odlučili ovom gradu dodijeliti domaćinstvo. Posljednjih godina smo povisili naše standarde kada je u pitanju organizacija Final foura. Novi Sad i Veszprem su bili sjajni domaćini, a očekujemo i ove godine novi rukometni spektakl. Uvjereni smo da će Varaždin i njihova prelijepa arena opravdati ukazano povjerenje i organizovati sjajan turnir na kojem će se igrati vrhunski rukomet, što potvrđuju imena klubova koji će se boriti za naslov šampiona, rekao je Agron Hajredin, potpredsjednik SEHA lige.

Ovo je peta sezona regionalne rukometne lige, a do sada su pehar osvajali: Vardar (2012. godine), Zagreb (2013.), Vardar (2014.) i MKB-MVM Veszprem (2015.).

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA