Udruženje građana „Beba više“ pokreće veliku humanitarnu akciju (VIDEO)

752

Udruženje građana „Beba više“ pokreće veliku humanitarnu akciju pod nazivom „Sreća tek treba da se rodi“ te se nadamo Vašoj podršci.

Ukratko o nama: UG „Beba više“Brčko distrikt BiH osnovano je 15.12.2013.godine kao neprofitna,nevladina organizacija koja se bavi problemom neplodnosti i svime što podrazumjeva zdrave porodice. Trenutno imamo 40 članova od čega su se tri para ostvarili kao roditelji.

Do sada smo uradili nekoliko humanitarnih akcija, a naša poslednja aktivnost, koja je takođe usmjerena na promociju problema steriliteta je snimanje i prikazivanje dokumentarnog filma „Priča o postanku“.

Ovom akcijom želimo prikupiti sredstva za jedan pokušaj vantjelesne oplodnje čija je minimalna cijena 4000,00KM. Sredstva su namjenjena paru koji ima preko 40 godina. Do sada su iskoristili sredstva koja dodjeljuje Fond zdravstvenog osiguranja a i sami su platili dva pokušaja. Više ne mogu i potrebna im je Vaša pomoć.

Vaše uplate i donaciju možete nam uputiti isključivo putem našeg žiro-računa 5514- 5022 -1654- 7532 otvorenog kod UniKredit Banjalučke banke a kako bi cijela akcija bila transparentna izvode uplata ćemo objavljivati na našoj web stranici www.bebavise.org te na našoj zvaničnoj facebook stranici Beba više.

Takođe Vas pozivamo da unutar svojih kolektiva pokrenete akciju prikupljanja novčanih sredstava, gdje bi radnici, odvojili, od svog ličnog dohotka neki minimalan dio.

U znak naše zahvalnosti, logo vaše firme, objavljivaćemo na našoj web adresi, a takođe vas pozivamo da nam proslijedite i svoj propagandni materijal koji ćemo koristiti prilikom konferencija našeg Udruženja.

Akcija će trajati sve do okončanja prikupljanja sredstava, a račun klinike na kojoj će navedeni par izvršiti IVF će takođe biti objavljen na našim stranicama. (Naravno lični podatci para će biti zaštićeni.)

Unaprijed se zahvaljujemo što ste razumjeli i podržali našu ideju o sreći koja tek treba da se rodi.
S poštovanjem
UO“Beba Više“
Brčko distrikt, BiH

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA