Predstavljeni Resident DJ izvođači ovogodišnjeg Nektar FreshWave Festivala

598

Nektar FreshWave Festival 2016 održaće se 4., 5. i 6. avgusta na prostornim kapacitetima banjalučke tvrđave Kastel. Peto jubilarno izdanje donosi trodnevnu zabavu na rijeci Vrbas na nekoliko bina od kojih se izdvajaju Main stage i Energie Stage kojima će i ove godine kormilaritii zvučna DJ imena kojima će se pridružiti Resident izvođači, banjalučki artisti Nebs Jack, Joma Maja i Mladen Tomić!

Nebs Jack je DJ i producent na čijem konceptu i ideji je kreiran Fresh Wave Festival, a u svom petom festivalskom izdanju obećava set koji će biti dostojan ovog jubileja! Sve veće iskustvo nastupanja na velikim dešavanjima biće predstavljeno publici na festivalu ali i brojnim promo zabavama kojie nas očekuju tokom predstojeće promotivne kampanje festivala. Nebs Jack bilježi sve veći broj produciranih singlova čija popularnost, uporedo sa progresom festivala, neupitno raste. Upravo ta spona ovog izvođača čini idealnim za rezident nastupe ovogodišnjeg izdanja festivala.

Neprikosnoveni vladar Energie Stage i ove godine biće prošlogodišnje promo lice festivala, mlada regionalna DJ zvijezda Joma Maja. Upravo na njenu sugestiju biće kreiran line-up bine koja je prošle godine okupila respektabilna DJ imena iz regiona, a što ni ove godine neće biti izuzetak. Svojim setovima Joma Maja rapidno prikuplja fanove koji je vjerno prate na domaćim i regionalnim nastupima pa ne treba dovoditi u pitanje uzbuđenje i isčekivanje njenog nastupa na energičnoj, underground bini Nektar FreshWave Festivala2016.

DJ Mladen Tomić je najveće i najuticajnije ime u svijetu elektronske muzike iz Bosne i Hercegovine, a top svjetska DJ imena poput čuvenog Richie-a Hawtin-a ili Dubfire-a, njegove singlove gotovo redovno vrte u svojim setovima! Mladenov angažman na Nektar FreshWave Festivalu biće užitak za sve prave poklonike techno zvuka jer njegovi setovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i prilika da se na pravi način ugoste neka od najvećih svjetskih imena koje možemo da očekujemo ovog ljeta na najboljem elektronskom festivalu u Bosni i Hercegovini!

Promo zabave kao najbolja najava festivala!
Nastupajući mjeseci će bez sumnje donijeti mnogo uzbuđenja jer će publika u regionu imati priliku da vidi šta se to sprema na jubilarnom izdanju festivala, putem promo zabava koje će biti organizovane u većim gradovima regiona poput Beograda, Ljubljane, Zagreba, Splita, Sarajeva, Tuzle i Banjaluke.

Prva promo zabava će se održati večeras, 12. februara u Klubu Studenata Banjaluka – KSB-u, a nastupiće Jelly For The Babes, koji će promovisati svoj najnoviji DJ set kreiran na singlu Tišina koji je na Soundclaud-u objavljen prije dva dana, Resident DJ Nektar FreshWave Festivala Nebs Jack i veliki prijatelj festivala DJ Mike Vale. Dokaz neupitnog prijateljstva i ljubavi ovog izvođača prema festivalu je i najava da će premijerno na nastupu u KSB-u predstaviti svoj novi singl koji svoje zvanično izdanje odnosno svjetlost dana tek treba da ugleda!

Ovaj slovenački DJ i producent je jedan od regionalnoj publici najaomiljenijih izvođača, a banjalučka publika će moći vidjeti i zašto. Upravo će ovom prilikom banjalučkoj ali i regionalnoj publici biti predstavljen prvi headliner festivala, odnosno prvo internacionalno i žargonski rečeno, veliko ime u svijetu elektronske muzike. Riječ je o iskonskoj DJ zvijezdi koja će ovog ljeta u punom sjaju zasjajiti Main Stage-om Nektar FreshWave Festivala!

Partner festivala Banjalučka pivara
Partner FreshWave festivala je i ove godine Banjalučka pivara, a da se radi o prijateljskom i pravom partnerskom odnosu koji postoji dokaz je i kreiranje parterskog imena festivala u Nektar FreshWave Festival 2016! Banjalučka pivara je prepoznala društveno-ekonomski i turistički aspekt festivala i svojim raspoloživim kapacitetima učestvuje u kreiranju i jačanju elektronske scene i festivala koji je u protekloj godini iskoračio u BiH kao neupiitno najbolji festival elektronske muzike!

PR menadžer Banjalučke Pivare Milka Stanivuković sljedećim riječima potvrdila je partnerski odnos ove kompanije i FreshWave Festivala: ”Veoma smo ponosni na ovu saradnju i sa velikim zadovoljstvom nastavljamo spoj dva banjalucka brenda, Nektar piva sa dugodišnjom tradicijom i kvalitetom sa najvecim festivalom elektronske muzike koji slavi peti rodjendan. Želimo da damo doprinos razvoju urbane kulture u lokalnoj zajednici u kojoj živimo što jeste jedno od strateških oprjedeljenja društveno odgovornog djelovanja naše kompanije.”

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA