Policija traga za nestalim Banjalučaninom

742

Tridesetosmogodišnjem Banjalučaninu Velimiru Gatariću, od juče popodne gubi se svaki trag. Najprije se, pričaju kolege iz Ekonomske škole, javio da mu je loše i da će zbog toga izostati sa posla, da bi se vidno uznemiren ipak pojavio, ali i ubrzo napustio školu.

Sve to im kažu, nikako ne liči na Velimira. Iznenađeni su njegovim nestankom i strijepe da mu se nešto dogodilo.

– Profesora znam duži niz godina, igrali smo i fudbal zajedno, družili se, nastavili raditi. Imam o njemu samo sve pozitivno reći, dobar čovjek, profesor, iskren, pošten, rekao je profesor u Ekonomskoj školi Dragan Mandić.

– Kako da nas nije pogodilo. Iznenađeni smo, Velimir je bio vrlo odgovoran radnik omiljen među kolegama, među djecom posebno. Jedan skroman, mlad čovjek, rekla je direktor Ekonomske škole Nada Vulić.

U strahu je i Velimirova porodica. Pred kamere ne žele, ali mole sve koji mogu im pomognu i jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o tome gdje bi se on mogao nalaziti. Kažu da je posljednji signal njegovog mobilnog telefona lociran na Starčevici, što se poklapa sa informacijama do kojih je došao i ATV.

Velimir Gatarić posljednji put je viđen, ovdje u Tuzlanskoj ulici, u banjalučkom naselju Starčevica, tačno u 15.10 minuta. To je zabilježio i video nadzor preduzeća AWG sigurnost. Snimak je predat policiji.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka potvrđeno nam je da tragaju za nestalim Velimirom Gatarićem i ispituju sve navode ne bi ga što prije pronašli. Apeluju da građani ukoliko primjete lice sa fotografije ili imaju bilo kakve korisne informacije to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 122.

U službi Hitne pomoći potvrđeno nam je da osoba koja bi odgovarala opisu Velimira Gatarića nije primljena u posljednja 24 časa. U trenutku nestanka, na sebi je imao crni sako. Velimir Gatarić je oženjen i otac dvojice dječaka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA